2013. szeptember 9., hétfő

Arcok a Coaching Team mögött- II. rész

Lerf Andrea és Csetneki Csaba beszélgetésével folytatjuk:
Kezdjünk egy gyors asszociációs játékkal. Ha azt mondom Coaching Team,
·Milyen szín(ek) jutnak eszedbe?
·CS: lila és szürke
·A: fehér-lila-pici szürke
·Milyen illatok?
·CS: új, modern iroda friss illata, friss mező
·A: az új autó illata, na meg az egyik kedvenc virágomé a levenduláé
·Milyen tánc (ha már mindkettőnknek van táncos múltja...)?
·CS: ez könnyű - quickstep vagy egy salsa formáció (csapat szinten)
·A: szamba, a kecses sodrása, és folyamatos pulzálása, és életigenlése miatt
·Milyen érzés?
·CS: a lehetőségek, az új, a fejlődés izgalma
·A: lelkesedés és lendület visz belülről, és érezem, hogy a csapat felől hihetetlen jó hullámok és inspirációk érkeznek, hit és elhivatottság van még bennem



Első találkozás a Coaching Teammel?
(Fotó: Lerf Andrea)


A: Ha lehet ilyet mondani, akkor a születés élménye volt, hiszen Barbarával egy közös kutatási munka kapcsán jöttünk rá, hogy milyen jó lenne, ha összefognánk és komolyabban, coaching-tréning területen is együtt dolgoznánk. Ennek már több mint három éve, szinte hihetetlen hogy elrepült az idő, és mennyi minden történt azóta...

CS: Malév Outplacement by LerfAndi - az összeklikk - táncos háttér J. Amikor jól megcoacholtál, és ami inkább megerősítő és iránymutató volt egy már létező terv kivitelezéséhez. Aztán megtapasztaltam az egyik kedvenc termékünk, a CEK (Coachok Egymás Között) hatékonyságát is, hatalmas löketet kapva szakmai tudatosulásomhoz.

Mi az, amit legjobban szeretsz a Coaching Teamben?
A: Azt, hogy nem ismerjük a lehetetlent. Ebben a közösségben lehet álmodni, és lehet álmokat megvalósítani. Együtt dolgozunk, de mégis megmarad mindenki szabadsága, közösen építünk márkát, de mindenki önállóan is megmutatkozik, kibújhat a brand mögül, érződik az igazi szinergia hatás. Tetszik, hogy tudatosan építkezünk, és valóban szakmailag megalapozott és értékes munkákat teszünk le az asztalra. Rugalmas, lelkes, elszánt és végtelenül kreatív csapat, és ami legfontosabb szeretjük és tiszteljük egymást.


(Fotó: Csetneki Csaba)
CS: A frissességet, a lendületet, a lehetőségek, ötletek kibontakozásának támogatását, a csapatmunka és az egyéni ötletek, tervek egymást erősítő folyamatát. Nagyon jó egy csapatban, tagként, támogatást élvezve együttműködni, mindamellett az egyéniségemet is megtartva, sőt továbbfejlesztve tevékenykedni. Ritka élmény, hogy ez a kettős ilyen mértékben erősítheti egymást.

Mi vonz hozzá leginkább?
CS: Hogy valóra válthatom, amit szeretnék, teret kaphatok a tapasztalásra, és mégis van mögöttem egy szakmai háttér, biztonság, ahonnan fejest merek ugrani.

A: Dettó, próbáltam kiegészíteni, de ez nagyon kompakt megfogalmazás volt :)

Azzal, hogy a tagja vagy, mitől lett több a csapat és mit nyújt neked a Coaching Team?
CS: Lendületes és alapos vagyok, aki minden téren alkalmazza a dolgok több oldalról való körbejárását, aki nem fél kérdezni, és adott esetben az ördög inkvizítorát alakítani. És ugyanezt kapom vissza, tapasztalást, tanulást, működést.

A: Egyrészről hozom a marketinges múltam és tapasztalatom, különös tekintettel a kutatásokra, amiket nagyon szeretek. A pozitív gondolkodást, a megértést, az odafigyelést a másikra, a kreatív ötleteket és megoldásokat. A Coaching Team pedig teret és lehetőséget ad arra, hogy ezeket véghezvigyem.

Melyek a szakterületeid, milyen témákat kedvelsz leginkább?
CS: Versenyszférában való érvényesülés (munkahely vagy sportpálya, parkett) - önérvényesítés, kommunikáció, karrierorientáció, onboarding, multi/interkulturális coaching

A: Időgazdálkodás, különböző generációk egymásra hangolása, EQ fejlesztés, kommunikáció, motiváció, kismama reintegráció



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése