2012. február 8., szerda

Coaching Team a Coaching Héten

A mai bejegyzés egy kicsit rendhagyó lesz. Most van a Coaching Hete világszerte. A héten számtalan coachinggal kapcsolatos rendezvény, megmozdulás, megjelenés, riport, stb. történik zajlik szerte a nagyvilágban és természetesen kis hazánkban is.
A Coaching Team tagjai is aktívan jelen vannak és ezen a héten különösen azon dolgoznak, hogy minél szélesebb körben meg tudjuk ismertetni, hogy mi is az a coaching valójában illetve népszerűsíteni, terjeszteni tudjuk tovább.
Ott voltunk a 2011-ben készült nemzetközi coach felmérés hétfő reggeli prezentációján, ahol számos érdekes adatot megtudhattunk nemzetközi tendenciákról, illetve a hazai trendekről. Ahogy a képen is látható az ICF Magyar Tagozatának idei elnöksége között Bite Barbara is megjelenik, mint az idei titkári pozíció betöltője. (Mivel eddig ezen a fórumon még nem tudósítottunk ezen örömteli eseményről, ezennel is szívből gratulálunk neki!)
Kedden az éves Coach Konferencián szintén képviselte magát a Coaching Team.
Mai napon, szerdán a Jazzy rádióban este 19-20 óra között a dr. Jazzy műsor keretében egy beszélgetés lesz hallható Lerf Andreával fiatal vezetőkről, stresszkezelésről, motivációról és egyéb mindennapjainkat érintő témákról. A beszélgetés a Jazzy Rádió on-line oldalán is követhető lesz, illetve igyekszünk minél hamarabb kitenni a weboldalunkra is.
És még nincs vége a hétnek...
Folytatás következik!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése